De la pacient la pacient

De la pacient la pacient” este motto-ul Asociatiei Imunis. Aceasta își desfășoară activitatea în scopul educării si informării pacientilor diagnosticati cu cancer din Romania.
Echipa este formata din pacienti si membrii familiei acestora care inteleg nevoile unei personae diagnosticate cu cancer.
De asemenea, parte din proiectele asociatiei sunt adresate si celor care vor sa previna aparitia acestui diagnostic.

Membrii Asociatiei Imunis militeaza pentru preventia cancerului, fapt mai usor de facut, mai putin dureros si, de asemenea, mai putin costisitor. 

Experienta echipei Imunis cu un diagnostic de cancer, atat la nivel personal, dar si rezultata din interactiunea zilnica cu pacientii oncologici, genereaza un ansamblu de informatii relevante, transmise pe intelesul pacientului si membrilor familiei acestuia. 

Echipa Imunis

Cancerul ne-a adus impreuna si ne-a transformat intr-o familie. Ne-au unit frici asemanatoare. Aceeasi motivatie de a ajunge la cat mai multi pacienti. Acelasi vis de a ii putea ghida prin exemplul personal. 

Sigur ca nu suntem medici, nici specialist in oncologie, dar avem experienta diagnosticului. Avem experienta traseului post cancer. Stim ce
simti si te intelegem mai bine decat oricine. Stim cum ce simti in timpul tratamentelor si ce efecte adverse presupun acestea, ce inseamna operatiile si cat de greu este sa schimbi stilul de viata.

Dar stim ca se poate si vrem sa fim alaturi de tine “De la pacient la pacient”. Acesta este motto-ul nostru, asa iti putem fi aproape,
prin exemplul personal. Prin propria noastra poveste. Te invatam ce am facut noi sperand sa poti invata din experienta noastra pozitiva, dar si din greselile noastre, astfel incat, scriind propria ta poveste sa poti inspira, la randu-ti, pe cei care ne succed.